200 ml water
350 g bloem
2 tl suiker
1 tl zout
1 tl gist
350 g bloem
2 tl suiker
1 tl zout
1 tl gist
Nodig voor de vulling:175 g mozzarella (stukjes)
75 g parmezaanse kaas (geraspt)
1 el peterselie (gehakt)
1 el basilicum (gehakt)
1 el versgemalen zwarte peper
1 knoflookteen (fijngesneden)
75 g parmezaanse kaas (geraspt)
1 el peterselie (gehakt)
1 el basilicum (gehakt)
1 el versgemalen zwarte peper
1 knoflookteen (fijngesneden)
Oven voorverwarmen op 200ºC.
Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar. Laat op een warme plaats (of in de broodbakmachine) een uur rijzen. Rol uit tot een vierkante lap en laat 5 minuten rusten.
Meng alle ingrediënten voor de vulling door elkaar en spreid uit over het deeg. Rol het deeg op en leg het op de bakplaat. Doe er plasticfolie overheen en laat opnieuw een half uur rijzen. Prik het deeg een paar keer in met een satéprikker.
Zet 30-35 minuten in de oven. Laat even afkoelen en snij dan in dikke plakken
Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar. Laat op een warme plaats (of in de broodbakmachine) een uur rijzen. Rol uit tot een vierkante lap en laat 5 minuten rusten.
Meng alle ingrediënten voor de vulling door elkaar en spreid uit over het deeg. Rol het deeg op en leg het op de bakplaat. Doe er plasticfolie overheen en laat opnieuw een half uur rijzen. Prik het deeg een paar keer in met een satéprikker.
Zet 30-35 minuten in de oven. Laat even afkoelen en snij dan in dikke plakken
No comments:
Post a Comment